Elitegruppa i LOB med Jan Roger Skyttesæter fortsetter inne i Vassøyholtet på mandager høsten og vintersesongen 2017/2018 fra kl. 17:30 til kl. 20:00.

Det er nå satt en deltagerbegrensing på 8 skyttere i denne gruppa. Hvis det kommer inn flere enn 8 søknader vil representanter fra styret sammen med Jan Roger foreta en prioritering.

Hvis det er noen som ikke kommer med i denne gruppen får de tilbud om å trene på onsdager med Knut Svensen og Ragnhild Nordmeland som trenere.

 

De skytterne som ønsker å være med i elitegruppa må sende inn søknad. Det stilles følgende krav til de skytterne som skal være med i denne gruppa.

  • Det kreves at man trener bueskyting minst 3 ganger pr. uke inkludert elitetreningene.
  • Minst 2 timer annen trening pr. uke (kondisjon, styrke, mentalt).
  • Føre treningsdagbok (Olympiatoppens dagbok) som Jan Roger får tilgang til.
  • Skytterne skal være ferdig oppakket og oppvarmet senest kl. 17:30
  • Fravær meldes i god til Jan Roger på tlf./sms. For stort fravær vil påvirke muligheten til å bli tatt opp i gruppa påfølgende år. Gjentatt «ugyldig» fravær kan også medføre at tilbudet om deltagelse i elitegruppa blir trukket tilbake.

 

Søknaden sendes til June Svensen på mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 15.09.2017.