Hvem er
vi?

Lillestrøm & Omegn Bueskyttere ble stiftet i år 1952. Klubben består av over 100 medlemmer og 10 trenere. Som en av Norges største klubber har vi gjentatte ganger arrangert Norgesmesterskap. Vi arrangerer også vårt tradisjonelle Himmelsprett stevne.

We have a
strong
Mission

Many people were hoping that if the Democrats won control of Congress they would reverse the online gambling ban.

Other wise I am sure that the Democrats will also see the wrath of the American voters when it comes time for the next elections.

Kontakt oss!

Ta kontakt. Vi hjelper deg!
Kopirett © Lillestrøm & Omegn Bueskyttere 2018. Alle rettigheter reservert. - Orgnr. 993 520 063 - Kontonummer: 1286.25.03102 - Vipps: 82509